Bloggen med nio liv (minst!)

Det får ju anses vara lite illa när man inte tittat till sin blogg på länge och får ett mail från en bloggläsare som frågar om bloggen är nedlagd eftersom den inte funkar längre… Hrmm!

Det visade sig bero på teknikaliteter, webbhotellet hade flyttat grejer till en server med en nyare php-version än vad några av mina tillägg klarade, vilket fick det att smälla. Typ. Snabba svar från mitt webbhotell iaf, bra grejer.

Någon geocaching på 121212 blev det dock inte för mig – jag låg helt utslagen i vinterns läskigaste magsjuka. Förhoppningsvis blir det lite mer bloggat framöver – jag har dessutom en hel bunt utkast liggande från i somras som inte blivit publicerade. På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>