Geocaching i Ullared

Den här veckan är jag och Anticacharen på utflykt och har bland annat besökt shoppingträsket Ullared.
I kundtidningen Ulla (vars namn för övrigt är en hysteriskt rolig vink åt de pretentiösa magasinen med kvinnonamn, typ Amelia och Tara), såg vi det här:
image

Gah! Vi som haft kundvagn nr 1484. Nära halva pusselbiten ju. Fast tur i oturen att vi inte hade rätt vagn, eftersom jag läste tidningen efter att vi ställt tillbaka den…

2 Comments

 • 14 augusti, 2012 - 08:05 | Permalink

  Ullaredscachen verkar märklig, har man skrivit om den i sin tidning också – fantastiskt – men jag misstänker att det kan komma i strid med gällande regelverk på gc.com…. man får ju inte nämna något som kan kopplas till näringsverksamhet eller ens föreningsverksamhet utan vinstintressen!

 • mijaou
  14 augusti, 2012 - 15:16 | Permalink

  Håller med om att det är lite märkligt. Verkar vara den här cachen som avses, http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC3CAR2. Där i texten nämns ingen koppling till Gekås eller liknande, så jag misstänker att företaget inte har något med burken att göra utan bara snappat upp ryktet och skrivit om det.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>