Geocaching på Yasuragi

Förra veckan var jag på konferens på Yasuragi på Hasseludden utanför Stockholm. Det var himla trevligt och vi gjorde alla de där vanliga konferensgrejerna – åt god mat, badade och sjöng karaoke. På morgonen innan det var dags att åka hem åt vi först en väldigt god frukost och sedan tog jag en kort promenad i den vackra parken. Självklart  med målet att hitta den geocache som finns utlagd…

Burken var snabbt lokaliserad och loggad och jag kunde passa på att sätta mig ner i solen och njuta av den första riktigt fina vårmorgonen i år. Strålande solsken, fågelkvitter och vacker utsikt. Härlig morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>