Riktig kattjakt!

Efter vår Rösjö-runda läste jag i Team Vildmarks blogg om deras utflykt till Väsby och turen runt katt-cacharna och det kändes som ett lämpligt mål för nästa promenad och en fin söndag i mitten av februari var det dags. Vi hade återigen en himla tur med vädret, strålande sol och strax under nollgradigt. Lite blåsigt, men ändå helt okej.

Den här gången var det faktiskt en riktig ”kattjakt”, eftersom hela serien hade katt-tema (serien baserar sig på T.S Eliot’s -Old Possum’s book of Practical Cats). Vi hade med oss varm choklad, mackor, kokta ägg och kakor och tog inte mindre än två fikapauser under rundan. Mest nöjda var vi med den burk som vi fick leta efter en bra stund, men som Anticacharen till slut hittade.

Ytterligare en riktigt fin runda, tror det blev ca 11 km totalt inkl promenaden till och från pendeltågsstationen och totalt 12 fynd för min del. Rekommenderas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>