en titt på E18 och ett återbesök

Idag tog priffe och jag en söndagspromenad, med lite geocaching på vägen så klart. Vi började med att ta tunnelbanan till Rissne och promenera genom bostadsområdet ner mot SEB-huset och hittade några burkar på vägen. Bland annat en riktigt fiffig burk, hade jag haft ett premium-konto hade jag gett favoritpoäng direkt!

Nere vid korsningen håller det på att byggs för fullt, den nya sträckningen av E18 har kommit en bit på väg och det är ett gytter av broar, vägar och grushögar. Vi passerade över ett par av de nya broarna för fotgängare och cyklister på vägen mot Rinkeby, där vi hittade en burk till. Vi fortsatte ut på järvafältet och avslutade med en burk som låg precis i närheten av en annan, som vi loggade för flera år sedan.

På vägen upp till Kista Galleria och tunnelbanan så passerade vi en plats som jag bloggat om förut – en stolpe med stick-graffitti på! Stickningen sitter fortfarande kvar, lite sliten efter några år i väder och vind men ändå – kul att den fått vara i fred!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>