version 2.0

Man vet att man hållt på med geocaching länge (för länge?!) när det börjar dyka upp nya burkar på gamla ställen.

Idag tog vi en promenad till en närbelägen skulptur, en helt fantastisk orkester tillverkad i metallskrot. För några år sedan fanns där en cache som kallades Orkestern, vars burk försvann då och då och när jag loggade den så hittade vi till och med burken på marken.

Idag tog Anticacharen och jag en promenad till samma skulptur. Den förra cachen är arkiverad och istället finns där en ny, en nano, som lokaliserades snabbt. Lite märkligt att logga igen, på samma ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>