2012 är året det händer…

…då jag har tid för geocaching igen. Eller?! I alla fall om man ska tro årets tre första dagar.

I söndags, årets första dag, så ringde pappa vid lunch – han stod på t-banestationen och skulle ta en cache i Västra skogen. Vi tog ett blixtsnabbt beslut och gick för att göra honom sällskap. Efter de två första bestämde vi oss för att fortsätta promenera, med en ohittad burk vid Haga Norra som slutmål. Vi tog en sväng in på Karolinska och efter att ha hittat en burk i sjukhusparken satte vi oss ner i entren och vilade en stund innan vi fortsatte. Nånstans där började mina skor att ta in vatten… När vi (eller rättare sagt Anticacharen) hittat den sista burken avslutade vi med sen lunch på ett kinahak – let’s just say att vi verkade ha varit de enda kunderna på hela dagen.

Och idag, årets tredje dag, passade vi på att ge oss ut på en cykeltur (!). Det var ca 4 plusgrader så någon halka behövde vi inte bekymra oss för men det blev lite småkyligt på vissa ställen. Totalt hittade vi fyra burkar och fick en tråkig dnf på den första vi försökte med. 

Det här får ju verkligen anses vara ett tecken på att det har vänt, eller hur? Med dom två vi hittade förra veckan så innebär det fler fynd på tre dagar än på hela senaste halvåret typ. Inte illa va? Är det här en comeback för mijaou?!…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>