Geowoodstock IX, the movie

Sju sorger och åtta bedrövelser senare har jag äntligen fått alla tekniska detaljer att fungera och skrapat ihop lite film från Geowoodstock. Överlag var det en grymt kul dag – en stor fairground och massor av cachare. I vanlig ordning var många fascinerade över att vi kom från Sverige och undrade vad vi gjorde så långt hemifrån. Vi träffade även ett par trevliga svenskar till och några gamla bekanta. Det fanns inte särskilt många cachar i området, men vi hade fullt upp ändå.

Här kan ni se årets film, enjoy! :)

 

4 Comments

 • 5 juli, 2011 - 14:51 | Permalink

  Mycket trevligt att se filmen! Dessutom dök det upp några bekanta göteborgare i rutan… Det gjorde att jag omedelbart skapade ett eget blogginlägg och länkade hit och till filmen…

 • Peach
  5 juli, 2011 - 17:31 | Permalink

  Riktigt kul att se filmen! Alltid lika pinsamt att bli filmad dock ;) Jättetrevligt att träffas, vilket sammanträffande! Hör av dig när det är dags för Göteborgsresan… Kommer givetvis börja följa din blogg nu när man vet om den, har så dålig koll på sådant annars. :)

 • 6 juli, 2011 - 00:37 | Permalink

  Hallén: Kul att du gillade den, och kul att du länkade :)

  Peach: Detsamma, jättekul att träffas. Att vara med på film är måttligt kul, håller med. Åker ner till Göteborg nästa vecka, skickar ett mail!

 • Pingback: Mijaou på burkjakt » Eftersökt av polisen

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>