I morgon – GeoWoodstock IX

I morse (fredag morgon alltså) reste vi från Arlanda och landade senare på dagen i New York. Under eftermiddagen har vi kört västerut och nu är vi äntligen på hotellet. I morgon är det dags för Geowoodstock IX, vårt fjärde i ordningen. Det ska bli jättekul, men eftersom jag haft full rulle på livet i övrigt ändra fram till nu så jag har inte researchat så mycket. Snubblade iaf över den här länken, som beskriver omgivningarna på ett bra sätt. Kombinationen av björnar och skallerormar känns väl lite sådär, men jag ska väl inte klaga – det står inget om kor iaf ;)

Ps. I arkivet hittar du blogginlägg och filmer från våra tidigare resor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>