Burkjaktsbloggen är tillbaka

Att säga att bloggen varit stendöd senaste är helt korrekt. Ungefär som min geocaching – den har varit sämre än någonsin. Men – i morgon packar priffe och jag in oss i ett flygplan för att åter igen besöka USA och årets GeoWoodstock. Vet inte om det är någon som läser här fortfarande men jag tänkte försöka blogga lite. Nån liten video kan det kanske bli, jag har för första gången en shysst kamera med mig. Hur som helst – Burkjaktsbloggen är tillbaka!

2 Comments

 • 1 juli, 2011 - 05:28 | Permalink

  Kul att se att din blogg vaknat till liv igen! Det finns allt läsare kvar, lätt att upptäcka nya inlägg med hjälp av RSS….! Lycka till i USA, skall själv snart dit men till en annan del av det stora landet.

 • 2 juli, 2011 - 03:18 | Permalink

  Kul att du är kvar! RSS är fantastiskt :)
  Lycka till själv, hoppas du får en bra resa!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>