helt under isen

Den här hösten har jag varit helt under isen – det har varit fullt nog att hålla mig flytande genom vardagen med jobb och pendling. Man kan lugnt säga att cachingen har hamnat på undantag, häromdagen hittade jag den första burken (som jag inte ens hittade själv, utan det var i vanlig ordning Anticacharen som lokaliserade den!) på flera månader. Lätt skandalartat, men det är så mitt liv ser ut just nu. Med lite tur blir det bättre när våren kommer, man blir ju lite begränsad en vinter som denna då många burkar är helt översnöade. Jag återkommer…

Bilden: Jag är ungefär lika insnöad som den här bilen…

4 Comments

 • 11 januari, 2011 - 07:14 | Permalink

  Detta var illa, nästan läge att tillsätta en krisgrupp för att lägga ut en serie snösäkra burkar i ditt närområde! Tyvärr bor jag lite långt bort för att hjälpa till, annars hade det dykt upp micros bakom varje elskåp…

  Vi får hoppas på en tidig vår!

 • 12 januari, 2011 - 21:39 | Permalink

  Åh, det hade ju vart toppen!
  Håller tummarna för att våren kommer snart och att jag får lite mer tid över också!

 • 14 januari, 2011 - 00:02 | Permalink

  Hej! RSS fel: http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http://blogg.burkjakt.se/syndication.axd%3Fformat%3Drss

  kastar ut dig ur min pipe tills vidare, den pajjade =)

 • 20 februari, 2011 - 16:38 | Permalink

  gått segt för mig också =) man får rycka upp sig!

  förresten
  – strulet med feeden visade sig vara överlastningsproblem hos yahoo. du e tillbka!
  – din http://www.burkjakt.se kräver lösenord :-/

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>