problem med överföringen

Inför 101010-eventet så uppgraderade jag mjukvaran i min Garmin Oregon 400t till den senaste versionen och tyckte det verkade lugnt. Men när vi var ute och cachade så skulle vi föra över några filer från pappas Dakota till min Oregon och stötte på problem. Det gick nämligen bara att använda den trådlösa överföringen en gång, därefter var jag tvungen att starta om, varpå det gick att göra en överföring till osv. Försökte vi föra över två stycken så stod dom bara och sökte efter varann hur länge som helst efter första gången utan att kunna få kontakt.

Någon annan som upptäckt samma problem? Jag har bara hunnit göra en snabb koll på google efter felet, kollat på Garmins support och läst på GarminWiki-sajten utan att hitta något.

Det verkar som att det varit lite struligt med mjukvarorna på senaste tiden, vissa har ju haft värre problem än andra visserligen men det känns lite olustigt – att uppgradera till något som inte är en beta ska inte vara så skakigt tycker jag.

2 Comments

  • 24 oktober, 2010 - 07:19 | Permalink

    Jag har hört om andra som haft problem med den trådlösa överföringen. Inte nog med att det hänger sig vid själva överföringen, när cacherna väl är överförda finns risken att de försvinner!

  • 26 oktober, 2010 - 20:35 | Permalink

    Oj, det har jag inte märkt av ännu, däremot att verkar det som att de jag fört över ibland inte dyker upp på kartan heller. Konstigt.

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>