i morgon blir det spännande

Nu är vi på plats på hotellet i Chicago och det börjar bli lite nervöst – i morgon är det dags för vårt första egna event! Det ska bli spännande men det är första gången som vi organiserar och inte bara besöker. Tidigare ikväll var vi på waltmart och köpte ziplock-påsar och har nu packat små ”goodiebags” till våra eventdeltagare. Men plötsligt blev vi lite oroliga när det droppade in flera anmälningar till… Jag har köpt lite småprylar, tablettaskar och sånt hemma och då hade inte särskilt många anmält sig men förhoppningsvis räcker det till alla ändå. Det ska bli roligt iaf, att träffa amerikanska cachare brukar vara riktigt kul!

 

2 Comments

 • Hästtanten
  18 oktober, 2010 - 07:11 | Permalink

  Grattis till ett lyckat event "over there", ni ser ut att ha gjort succé! Ser fram emot lite bilder (kanske en film?) här på sidan! Cacha på, ni tycks ha hur kul som helst. Karin

 • 19 oktober, 2010 - 01:49 | Permalink

  Tack, det var jättekul! Någon film blev det inte, men några bilder iaf :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>