en dag av ettor och nollor…

Idag är det 101010, alltså den tionde oktober 2010 och det har bland annat firats med event i Stockholm. Dessutom blev det en dag då jag hittade 10 burkar varav en blev min #1000.

Jag började med att möta upp priffe på pendeltåget och tillsammans med Hästtanten hann vi hitta ett par burkar innan det var dags att dra sig mot eventplatsen, på Norrmalmstorg. Där hade en stor grupp samlats och det var kul att återse bekanta ansikten men även att träffa en hel del nya!

Efter eventet så tog vi en sväng till och hittade ytterligare några burkar – men att nå 1000 var faktiskt inte helt enkelt. Tror vi hade tre eller fyra dnf’er på burkar som förmodligen var mugglade! Milstolpen uppnåddes ändå och jag känner mig väldigt nöjd. Slutnotan hamnade på 1002 fynd totalt och en faslig massa kilometrar promenerade. Nu är det en trött geocachare som ska krypa ner snart…

Bilden: Klockan på Norrmalmstorg – som lustigt nog visade ”söndag 9 oktober 2010″.

 

2 Comments

 • 11 oktober, 2010 - 07:08 | Permalink

  Stort grattis! Det är en härlig känsla att nå upp till fyrsiffrigt!

 • 11 oktober, 2010 - 20:47 | Permalink

  Tack! Lite galet om man tänker på det… :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>