en cachande anticachare

Det blir inte så mycket geocaching just nu men för ett par veckor sedan satte jag Anticacharen på att hjälpa mig att lösa en besvärlig mystery. I lördags morse frågade han om vi inte skulle gå och hitta den där burken så vi gav oss iväg i solen. Vi fick zickzacka oss fram i området, man håller på att bygga tvärbanan i närheten och det går sådär får man väl säga. Efter lite irrande närmade vi oss slutmålet och innan jag visste ordet av hade Anticacharen hittat burken… Vem av oss är det som är geocacharen egentligen?!

Visst är geocaching ett fantastiskt sätt att umgås på?…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>