en morbid vinkel…

Snubblade över en artikel på IDG.se om ”10 artiklar som blev refuserade” och på andra platsen hamnar ”Geocaching med Thomas Quick”:

2. Geocaching med Thomas Quick.
Geocaching är en växande hobby, och det förvånar inte oss – vem tycker inte om att leta efter nedgrävda skatter? Vi låter proffsgeocacharen Thomas testa de bästa iPhone-apparna samt tipsa om sina bästa fyndplatser. Vi tipsar även om bra antecknings-appar, för dig som har dåligt minne.

Spännande att geocaching börjar omnämnas mer och mer men i ett ganska osmakligt sammanhang den här gången. Dessutom verkar artikelförfattaren missuppfattat nåt, nedgrävda brukar ju burkarna oftast inte vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>