Lost and found celebration hos Groundspeak

Igår var vi på Groundspeaks Lost and found celebration-event vid Groundspeaks högkvarter (som kallas ”the lilypad”) inne i Seattle. Det var en riktig höjdare!

Vi kom fram i god tid, eftersom det hade förvarnats att det kunde bli ont om parkeringar. Vi promenerade runt en stund och det samlades fler och fler människor och vid 11.00 drog eventet igång. Det fanns försäljning i mängder, informationstält om geocaching, en ”fotostudio” och flera skattjaktslekar, varav en tog oss på en skattjakt runt området Fremont för att samla pusselbitar som man sedan visade upp och fick kvittera ut en speciell event-trackable!

Dessutom kunde man träffa Lackeys, dvs Groundspeaks anställda, kasta bollar för att putta ner sin reviewer i vattnet och massor av annat. Det var ett riktigt toppenevent, proffsigt ordnat och fullt av roliga detaljer.

Bilden: De fem pusselbitarna från skattjakten och coinet som väntade vid slutet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>