Geowoodstock VIII

Idag har vi tillbringat dagen på årets största geocachinghändelse – Geowoodstock VIII! Det var jättekul, när vi väl tog oss in på området – det var nämligen bilkö sista kilometern och det tog sin lilla tid. Vi har haft jättekul, träffat en massa glada och trevliga människor och hittat lite burkar såklart. En av dom vi träffade var John från TeamVoyagr och våra gamla kamrater JoenSue som bland annat syntes på förra årets film.

I morgon är det dags för ytterligare ett event och dessutom är det Fourth of july, en stor happening här så det är dags att sova lite snart. Det känns i hela kroppen att vi hållt igång hela dagen – dom där kilometrarna på löpbandet i morse var kanske inte helt nödvändiga. Mer text och bilder kommer förmodligen senare, men här är iaf en film från dagens äventyr – var snälla och ha överseende med dålig kvalitet, raka klipp och minimalt med finesser, för nu faller ögonen snart ihop av sig själva. Gonatt!

 

3 Comments

 • 4 juli, 2010 - 09:44 | Permalink

  Ser riktgt trevligt ut.

 • 7 juli, 2010 - 07:17 | Permalink

  It was nice to meet you both at Geowoodstock. I have activated a travel bug that I purchased at the event. I would like the travel bug to make it to Sweden so that you could pick it up.

  I hope my pronunciation was not too bad :-)

 • 8 juli, 2010 - 15:18 | Permalink

  Explorist: Det var mycket trevligt :)

  teamvoyagr: That sounds like an awsome mission for a travel bug, I would love to pick it up in Sweden! If you send me the trackingcode I can put it on my watchlist. Hope you had a safe trip back to Canada.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>