Utflykt: Ulriksdal

På väg hem från stallet så plockade jag upp Priffe och tillsammans åkte vi till Ulriksdals slottsträdgård och promenerade lite. Priffe hade köpt med sig goda mackor så vi satt ner och fikade en stund – i närheten av en burk såklart. När mackan var uppäten så skulle jag leta och eftersom det var en del folk i närheten så valde jag den ”svåra vägen” vilket medförde lite vatten i skorna… Man har inte roligare än man gör sig, eller vad är det man brukar säga?

Vi vandrade runt en stund i parken och konstaterade att en annan burk för dagen kostade 160 kr att besöka – den hade nämligen hamnat innanför staketet till SommarSalongen 2010. Det blir till att återkomma alltså. Vi promenerade en stund till och hittade ytterligare några burkar innan vi drog oss hemåt.

Bilden: Mijaou försöker hålla fötterna torra.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>