Om en vecka är det slut…

GeoWoodstock VIII alltså! På fredag åker vi västerut, det ska bli roligt. Undrar om några andra svenska geocachare ska dit i år? Förra året spelade priffe och jag in en film, det blir kanske en upprepning i år om jag får tag i en kamera.

Extra roligt med årets resa är dessutom att den kommer ta oss hem till några släktingar som bor i närheten av platsen där världens första geocache placerades ut. Själva burken är borta, men en minnescache ska tydligen finnas i närheten – dit måste man ju bara åka…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>