Promenad i Angarn

Avslutade en lat midsommardag med att stanna till i Angarn på vägen till stallet för i naturreservatet Angarnssjöängarna fanns nämligen ett par burkar som jag var lite sugen på. Trots ostadigt väder tidigare på dagen så strålade solen och jag fick en fin promenad. Bland annat fick jag se nejdens största hällristning och njuta av den vackra svenska sommarnaturen. Och konstatera att myggmedel inte hjälper mot bitska myror…

I vanlig ordning så låg den ena burken inne i en kohage, vilket som bekant inte är något som jag är så förtjust i, men den här gången höll de otäcka djuren sig långt borta. Den låg uppe på en liten höjd och utsikten var fantastisk – Sverige är så vackert! Hela utflykten påminde för övrigt en hel del om den här – en annan sommardag vid en annan fågelsjö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>