Ordningen är återställd

Lite grann i alla fall – jag bestämde mig för att idag skulle det banne mig bli en burk loggad och siktade in mig på en som ligger ett par kilometer bort. Efter att ha kikat lite på Kronprinsess-bröllopet på tv under eftermiddagen så gav jag mig ut på en kombinerad löprunda och geocachingtur. Burken i fråga var ganska lätthittad, även om den låg på en ganska öppen plats inne i ett villaområde. Eventuella åskådare måste ha undrat vad en flåsande joggare plötsligt gjorde uppe vid en tall, med en gps i handen men förhoppningsvis satt de flesta bänkade framför tv’n och tittade på vad kungligheterna fick för middag. Kunde sitta ner och pusta lite medan jag loggade och sedan vände jag hemåt, drygt fem kilometer fick räcka för efter förmiddagens dressyrträning med hästen var benen redan ganska möra. Nu ska det förhoppningsvis inte dröja lika länge till nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>