svaret på min fråga

När jag nyligen fått min Garmin Oregon 400t så funderade jag lite på hur den trådlösa överföringen fungerade (en funktion som jag faktiskt använder ibland, rätt praktiskt!) – när jag tittade i Wikin så fanns faktiskt svaret där nu, vilket det inte gjorde när jag letade sist. Så här ligger det alltså till:

W5.) What is the Garmin Oregon’s wireless technology based on? Is it Bluetooth or Wifi?

Neither. Garmin’s wireless technology is not based on Bluetooth or Wifi. The wireless technology is called ANT and only supports communication with other Garmin products and sensors that use the same proprietary technology.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>