tillbaka på banan

Idag har jag ägnat en stund åt att uppgradera bloggen till en ny version så nu funkar diverse saker igen – det har varit lite si och så med kommentarerna (inte för att jag tror att nån märkt nåt direkt) och lite annat men nu verkar allting funka igen.

Dessutom är jag lite tillbaka på geocachingbanan. Nu för tiden finns det inte så mycket tid över för annat än jobb och pendling – utöver det är det hästen och träning som gäller och geocaching kommer nånstans därefter. Idag har pappa och jag tagit en skön promenad på järvafältet och hittade 4 cachar – varav vi blev STF på tre av dom utan minsta ansträning. Dessutom har jag loggat ”will attend” på ytterligare några event i USA i sommar och betalat min registrering till Geowoodstock VIII. Känns skönt att ha näsan över vattenytan igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>