Geocaching-andarna vaknar till liv igen

Det har gått riktigt segt den här vintern, dels på grund av all snö som legat och gjort många burkar svåra att hitta men framför allt på grund av tidsbrist. Utomhusaktiviteter har det blivit en hel del ändå – ridturer, löprundor och litel längdskidor. Nu börjar snön töa bort och det är vår i luften och geocaching-suget vaknar till liv igen. Förra helgen var jag ute en kortis tillsammans med priffe och hittade äntligen en burk – bara 300 m hemifrån… Förhoppningsvis blir det fler funna den närmsta tiden. Priffe däremot cachar på som sjutton och nådde nyss 1500 – grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>