framtidens gps?

Nyligen hade priffe och jag en diskussion om gps’er. Sedan vi började med geocaching för snart tre år sedan så har det hänt en del på den fronten. Med de senaste modellernas alla funktioner så undrar man lite vad som ska komma härnäst? Det är allt ifrån kompasser, ljudinspelning, kameror och vattentäthet och med stort stöd för geocaching med möjlighet att markera hittade, ladda upp en lista att logga direkt på geocaching.com och alla möjliga andra funktioner – vad kan man mer behöva? Utvecklingen tog ju ett stort steg framåt med Garmins Oregon/Colorado/Dakota-modeller – men vad kan rimligtvis bli nästa steg?

Jag är väldigt nöjd med min Garmin Oregon 400t, men om jag fick önska mig funktioner så skulle det t ex vara det här:

  • Wifi: Möjlighet att ladda ner cachar direkt i gps’en och likaså logga direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>