Årets händelse inplanerad

Nu har jag loggat ”will attend” på årets största geocaching-händelse, nämligen GeoWoodstock VIII! Priffe och jag har besökt två tidigare GeoWoodstocks och det har varit helt otroligt kul! I år ligger eventet i början av juli och dessutom utanför Seattle där Groundspeak har sitt huvudkontor.

Det ska bli kul att få göra ett tredje besök på ett event av den här kalibern – det är ju ett tag kvar men tills dess kan man alltid titta på ett videoreportage från vårt förra besök:

One comment

  • 1 mars, 2010 - 17:42 | Permalink

    GeoWoodstock VIII låter verkligen lockande, troligen är jag på resa genom Kanada under början av sommaren. Det skulle inte vara omöjligt att planera in en "avstickare" till megaeventet med stort M!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>