ett steg närmare kajakdrömmen

En sak som jag har glömt att blogga om är ju min kajakbok! Tidigare i höstas var jag med i en tävling på Horisontkajak-bloggen och det slutade med att jag fick en grym bok i brevlådan! Yay!

Jag har suktat efter att paddla kajak i flera år, men det har liksom inte blivit av. Brukar läsa Horisont-bloggen och blir så himla sugen av de fina bilderna, så när det ordnades en tävling där man skulle berätta vem som är ens förebild inom paddlingen och varför. Jag skrev så här: Du, som skriver den här bloggen, är min kajakförebild! Jag paddlade några gånger hos en kompis när jag var mindre, och har sedan dess drömt om att prova igen. Snubblade över den här bloggen när jag googlade lite för ett tag sedan och blir så himla sugen varje gång jag kommer hit! I sommar ska det banne mig bli av att gå på kurs för att komma igång! En bok skulle så klart hjälpa på vägen…

Så nu läser jag alltså om kajakpaddling och planerar att boka in mig på en kurs när vädret blir varmare så förhoppningsvis kanske det blir lite geocaching via kajak i framtiden!

 

One comment

  • 24 januari, 2010 - 23:08 | Permalink

    Kul! Själv är jag mer sugen på firningskunskaper än kajakkunskaper, men en kajak kan ju alltid komma till användning en vacker dag ;-)

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>