äntligen uppladdningsbart

En av klapparna under granen i år var ett kit med uppladdningsbara batterier från Priffe. Nu är det slut med Ikea-batterierna med andra ord! Det var ett kit som heter Powerbase Travel C-513 som innehåller fyra batterier på 2700 mHa och en laddare – som dessutom går att ansluta till ett 12 volts-uttag i bilen! Fiffigt värre. Ungefär fem timmar ska det ta att ladda klart en omgång AA-batterier och det ser även ut som att det går att ladda AAA, praktiskt eftersom det är sådana jag har i min pannlampa.

En annan geocaching-relaterad julklapp kom otippat nog från Anticacharen! Jag och priffe fick varsin kylskåpsmagnet med texten ”I use multi-million dollar satellites to find tupperware in the woods. What’s your hobby?” och klistermärken att sätta på bilen som det står ”Warning! Geocacher on Board: This vehicle makes frequent and unexpected stops!” på… Försöker han möjligtvist hinta att jag har konstiga hobbys?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>