Äntligen trollvinter

Nu har vi besökt en av årets mest efterlängtade (för mig iaf) cachar! Det handlar såklart om Mumin och Snorkfrökens Trollvinter-cache. Den är i vanlig ordning publicerad på Lovön utanför Stockholm och ett besök i mörker rekommenderas verkligen! Förra året var första gången som priffe och jag besökte en Trollvinter-cache ”live” och tidigare ikväll var det dags igen. Vi parkerade en bit bort och när vi närmade oss var det inga problem att hitta – i snön var en bred stig upptrampad och när vi kom fram så möttes vi av en vacker snötyngd gran med lysande röda hjärtan. I den stora lådan låg inslagna paket, men vi hade inget med oss så vi bytte inget.

En trollvinter-cache är alltså en pyntad gran ute i skogen, komplett med ljusslinga som drivs med bilbatterier och en rörelsesensor (typ…) och en låda med inslagna julklappar. Ett besök under den aktiva tiden (efteråt tas belysningen bort, men själva burken ligger kvar) är en riktigt fin jultradition som verkligen rekommenderas! Stort tack till Mumin & Snorkfröken som ligger bakom det hela.

One comment

  • Pingback: Mijaou på burkjakt » Opublicerat

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>