Alternativt färdmedel: Häst!

Den senaste tiden har det inte blivit så mycket geocaching, det är fullt upp med nytt jobb, pendling och sånt men idag innan jag åkte ut till stallet för en söndagsridtur så passade jag på att titta på kartan – och faktum är att det fanns en ganska ny cache i närheten av en av ridvägarna!

Redan sommaren 2007 provade jag på att kombinera två av mina fritidssysselsättningar och letade burkar till häst. ”First to find on horseback” skrev jag lite skämtsamt i loggen då, och en annan cachande ryttare (NieBustgaard) tog fasta på det och la ut några burkar på järvafältet som var särskilt anpassade för att leta efter till häst och som faktiskt hade ett FTFOH-pris i burken :) Kul idé, tycker jag!

Idag tog jag och hästen en skön lucia-ridtur och på vägen hem svängde vi av ett par hundra meter från den ordinarie vägen, och gav oss upp i en skogsslänt. Jag hade tittat på spoilerbilden innan, så även fast min telefon-gps inte riktigt gjorde sitt bästa så hittade vi rätt ändå.

Att kombinera intressena är kul – men min häst är ingen vidare geohäst… Hon är alldeles för otålig. Att stanna för att kolla på gpsen eller spana efter gömstället – nej tack! ”Fullt ös, medvetslös” är mer hennes melodi. Idag nappade hon åt sig lite blåbärsris medan jag loggade, men sedan var det full fart hemåt igen. Men trots det kan det nog bli fler burkar hittade till häst har jag en känsla av.

Bilden: Mijaou och hästen efter att ha loggat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>