Lyckligare av geocaching?

DN.se tipsar äventyrerskan Renata Chlumska om hur man kan äventyra sig lyckligare. Hon har t ex blivit första svenska kvinna att bestiga Everest och dessutom utsetts till Årets äventyrare. I klippet tipsar hon om hur man kan börja med att ge sig ut i skogen, cykla eller paddla – det behöver ju inte vara en expedition till Everest som ger en kick. Sevärt och kul – det är väl precis det som geocaching handlar om? Att komma ut och göra olika saker – promenera, cykla, klättra, paddla och så vidare – och utmana sig själv lite grann. Såklart med slutmålet att hitta något som någon annan har gömt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>