En olycka händer så lätt…

… Vi har råkat ut för några konstigheter när vi har varit på geocaching-rundor, allt från att bli inlåsta i parkeringsgarage till att hitta burkar som inte alls innehåller loggböcker utan ett begravet husdjur från 1979 och liknande. Men ett av de största tekniska missödena inträffade när priffe och jag tog en promenad till en cache i en park i närheten. Det var en liten bro över ett vattenfyllt dike och jag la mig på knä för att ta fram burken som var instoppad under bron. Jag loggade och stoppade tillbaka burken och inte förrän vi kommit en bit därifrån så börjar jag fundera över vart min telefon tagit vägen. Den låg ju i fickan alldeles nyss ju… Mycket riktigt – jag vände tillbaka och där i vattnet låg min Nokia N73. En första räddningsinsats gjordes och jag plockade isär den, resten av dagen fick den ligga på tork – och faktum är att den fungerade

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>