Ny social sajt för geocachare

Sociala medier är hett just nu, Facebook, Twitter, LinkedIn och liknande har enormt många aktiva medlemmar. Idag presenterades en nyhet i svenska geocaching-världen, sajten GCBook.se – en sorts facebook-liknande sajt för geocachare i Sverige. Så här skriver man själva om syftet:
”Denna sajt är till för att främja dialogen mellan alla geocachare i Sverige. Skapa vänner och gå med i lokala grupper, ladda upp bilder, blogga mm.

Ett kul initiativ tycker jag. Jag finns självklart på plats, ska testa lite och se hur det funkar.

3 Comments

 • 28 november, 2009 - 18:02 | Permalink

  När jag först fick inbjudan så suckade jag. Det tog någon dag innan jag kände att jag ville regga mig. Det känns som man översvämmas av sociala medier. Frågan är om geocaching-scenen är tillräckligt stor för en egen Facebook-klon. Kanske är tanken att exportera konceptet.

 • 29 november, 2009 - 14:02 | Permalink

  Det kanske kan vara en intressant plattform… Jag har lyckats hålla mig undan Facebook, så jag prövade att skapa ett konto – vad händer då, jo, "Hallén" accepteras inte! Vi får se vad som händer efter dagens uppdatering av sidan, jag felanmälde givetvis detta, annars lär jag klara mig ändå…

 • 29 november, 2009 - 19:07 | Permalink

  T.N.L.N: Jo, visst känns det lite som översvämning av sociala medier. Med alla olika alternativ så blir det liksom lite "uppdelat", privatliv här, geocaching där osv – har inte riktigt bestämt mig för om det känns bra eller dåligt.

  Per: Oj, konstig bugg! Jag tyckte det kändes lite bakvänt att om man godkänner en vänförfrågan så är man ändå tvungen att lägga till personen, dubbelarbete alltså. Men jag misstänker att många såna småsaker kommer slätas ut efter den första tiden :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>