geocaching-väder

Det märktes att det var den första soliga lördagen i november igår (läste i Metro tidigare i veckan att Stockholm hade haft  3.8 soltimmar hittills i november) – det fullkomligen rasade in loggmail på mina och priffes cachar hela kvällen! Antar att många tog tillfället i akt och passade på att vara ute lite och samtidigt fylla på D-vitaminförråden.

Själv tog jag och Anticacharen en promenad i Uppsala mitt på dagen och hittade en burk. Eller ja, och det här är tydligen väldigt viktigt att framhålla, Anticacharen hittade en burk. För att inte hålla på med geocaching så måste jag säga att han är väldigt bra på att leta burkar. Konstigt det där…

Bilden: Uppsala i solsken!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>