webcam vs. mijaou: 1-1

Äntligen! På väg till lördagkvällens WWFM-event så passade priffe och jag på att stanna till vid webcam-cachen som jag tidigare gått bet på. Den här gången hade jag förberett Anticacharen, så han var standby vid datorn och ordnade bilden åt oss! Det regnade en del och kameran verkade vara lite blöt, så bilderna blev rätt suddiga. Jag hade med mig en ficklampa, så man ser en ljus prick och två mörka skepnader – det är vi! Så nu har jag äntligen loggat en webcam-cache också.

Webcam-cachar får man inte längre registrera av någon anledning, men de som är skapade före november 2005 får finnas kvar. Tillsammans med virtuals (som är en sorts geocache utan fysisk burk och loggbok, där man oftast ska bifoga ett foto som bevis när man loggar på nätet) som inte heller får nyregistreras längre så kallas de för ”grandfathered cache types” – ganska gulligt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>