Ett konstverk

Idag tog jag och priffe en lunchpromenad ut till en av våra cachar på järvafältet, Konstigt värre!, som är en lite speciell geocache. Det är nämligen en burk fylld med kritor och målarpennor och en ritbok där önskemålet är att man ritar sin logg. I det här inlägget har jag samlat bilder på de ritade loggarna ur boken. Inspirationen till den här cachen fick vi redan i juni 2007, när vi besökte en cache som heter Art is the way i Colorado. Sedan dröjde det ett par år innan vi placerade ut den här och hittills har vi fått positiv respons. Syftet med dagens besök var att passa på att fotografera alla loggar, här kommer dessa bilder. Stort tack till alla som har loggat, det är fantastiskt att se alla fina teckningar.

ps. Jag kommer uppdatera det här inlägget vid senare tillfällen då det tillkommit fler loggar, så kom tillbaka!

One comment

  • 24 oktober, 2009 - 12:16 | Permalink

    Vilken rolig loggidé. Det gäller att inte jäkta när man ska ta den där gömman.

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>