återbesök

Häromdagen gjorde priffe och jag en utflykt till Färingsö och stenbrottet vid Stenhamra. Målet för dagen var att ta en cache, som vi faktiskt försökte oss på för drygt två år sedan men misslyckades med. Det var på den tiden då vi inte hållt på så länge och använde oss av min usla mobiltelefon med en blåtands-gps som i princip inte fungerade alls. Mitt minne är att vi klättrade runt bland stenarna i säkert en timme utan att hitta något och var rejält sura och frustrerade. Den här gången, med en Garmin Oregon 400t och en Garmin Dakota 20 så gick vi rakt på den… Tänk så lätt det kan vara, när man har bättre utrustning men framför allt har tränat upp caching-ögonen lite grann.

Caching-ögonen ja… Häromdagen tog jag en löprunda och skulle passa på att hitta en cache, tänkte prova Geocaching Live i telefonen. Programmet fungerade dock inte alls, men jag vankade runt i området där jag trodde att den skulle ligga och med spoilerbilden i huvudet och ögonen på skaft så hittade jag faktiskt cachen ändå! Lyckat :)

Bilden: Utsikt från toppen av berget en solig höstdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>