pausat lite igen

Jo, det blev en liten paus efter senaste inlägget. Priffe och jag åkte till USA igen en sväng och cachade loss så klart, och min vana trogen så har jag haft lite ”cache-paus” efteråt och därmed även bloggpaus. Händer en del saker i livet i övrigt också, men förhoppningsvis blir det mer cachande snart.

Vår USA-resa den här gången gick till Chicago och bil västerut därifrån, så precis som förra gången så gör jag en liten animerad gif över hur det ser ut – vi börjar se ut som riktiga ”state-hunters”… ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>