Utflykt: En sväng i Årsta

Igår vaknade jag till en kall och regnig augustimorgon, inget vidare kul. Jag mötte priffe på pendeltåget och vi åkte till Årsta för att ta några cachar. Först ut var cachen precis vid Årstabergs station som hittades lätt. Därefter promenerade vi upp mot Årsta centrum där vi träffade min kusin, unga greven. Vi gick ner till Årstafältet där det förbereddes för Årstadagen. Vi löste snabbt en multi och loggade innan vi gick vidare mot Hammarbys träningsarena, där det faktiskt pågick lite träning. Cachen loggades snabbt och i ögonvrån såg jag en man och en liten kille som tittade lite på oss, men vi gick åt andra hållet för att titta lite på utsikten innan vi gick tillbaka – och det visade sig att mugglarna inte var några andra än cacheägarna! Vi fick en trevlig pratstund innan vi promenerade vidare mot Gullmarsplan där vi snabbt kunde lokalisera en rolig Lumme-burk. Vid det laget hade det slutat regna, vi hade hittat fyra burkar och promenerat en del – och började bli hungriga. Kosan styrdes mot Fridhemsplan, där vi provade lunchen på Govindas indiska vegetariska restaurang. Sämre lördagar kan man ha!

Bilden: Folkets hus i Årsta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>