Hemliga rum lockar inte bara geocachare

Många som håller på med geocaching brukar också vara intresserade av övergivna platser, bunkrar och urban exploring. Det finns cache-serier på temat, har ordnats event i fästningar och liknande. Av en slump snubblade jag på serien Hemliga svenska rum på SVT Play, en serie med korta avsnitt som fokuserar just på hemliga rum i Sverige. Programledaren Melker Becker tar med tittaren till ställen som Grimskär, Bohus fästning, Borgholms slott med flera. Avsnitten verkar finnas tillgängliga till 19 september 2009, så passa på att titta!

2 Comments

 • 22 augusti, 2009 - 16:16 | Permalink

  Oh nu pirrade det till i magen. Synd bara att jag inte har tid att titta på avsnitten just nu. Har lite blogginlägg att skriva och barn att skicka på kalas. Men senare ikväll måste jag titta på SVT Play. Tack för tipset.

 • 23 augusti, 2009 - 13:01 | Permalink

  Kul att du uppskattade tipset! :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>