Är huvudet dumt, får kroppen lida…

Ja, igår var huvudet dumt så idag fick benen lida. Vi tog en cykeltur runt järvaområdet igår och på första cachen plockade jag upp en travelbug. Nån timme senare tyckte jag att jag var jättefiffig som la ut travelbugen i en annan cache igen, i stället för att släpa runt den i väskan i en evighet som jag brukar… Men det hade ju varit smartare om jag kommit ihåg att notera id-numret! Dessutom var travelbuggen felloggad och låg inte i den cache där jag tagit den, så det tog en stund och lite detektivarbete innan jag listade ut vilken travelbug det egentligen var. Ett snabbt mail till den som haft den senast gav tyvärr inte svaret, så idag tog jag cykeln och cyklade tillbaka för att kolla numret. Cachen låg så klart, på äkta ”järvafältsmanér” i en kohage och jag såg framför mig hur hela koflocken skulle stå samlade innanför grinden för att håna mig och se om jag vågade gå in, men precis som igår så låg de och vilade i andra änden av hagen. Det blev en nätt liten tur på 30 km och väl hemma igen kunde jag logga ordentligt!

Bilden: Vattenpåfyllning vid Väsby Gård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>