Före och efter…

Tillsammans med pappa priffe har jag cachat en del i USA. Tidigare år har vi hållt oss på västkusten men i år så körde vi nån sorts sydstatsvariant. Idag har jag uppgraderat mitt medlemskap till premium igen och kunde ta ut en ”my finds”-PQ och här syns resultatet av uppdateringen av mitt konto på geocaching.com!

Jag brukar använda mig av programmet CacheStats för att ta fram statistiken, jag gillar detaljer så jag tycker det är kul att kunna se hur många dagar jag cachat, om jag höjt snittet på svårighetsgraden sedan sist och när jag beräknas nå nästa jämna hundratal. Jag vet att vissa använder GSAK till ungefär samma sak men jag har aldrig riktigt engagerat mig i hur det fungerar. Dels har jag inte betalt för någon GSAK-licens så jag får den där tråkiga ”nag-screenen” hela tiden och dels så går att flytta PQ’s på ett lätt sätt till Garmin Oregon utan GSAK så det känns inte som att det behövs. Eller?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>