Utflykt: Danderyd med omnejd


1. Utsikt över E18, lite annorlunda perspektiv på en väg jag åker nästan varje dag.
2. En övergiven biologibok låg bland träden bakom en skola.
3. Sommarkänsla!
4. Trådlös överföring mellan två Garmin Oregon 400t funkade klockrent!

Tidigare i veckan så åkte jag, priffe och hästtanten på en liten cachingtur. Vi började med att plocka några cacher i närheten av mig och jobbade oss bortåt Danderydshållet via Solna. Det var många burkar som någon av oss hittat men även ett gäng som var nya fynd för oss alla tre. En DNF blev det tyvärr också, men det visade sig i efterhand att vi bara letat lite dåligt på rätt ställe, så där blir det nog ett återbesök snart. Vi träffade ungefär en miljon bitska myror, gjorde några akutstopp med bilen för att kasta oss ut och bli av med krypande fästingar och upptäckte många fina ställen i ett område av Stockholm som jag inte är så hemtam i. En himla kul geocachingrunda med andra ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>