Utflykt till Rosersbergs slott

I vår familj har vi en tradition av att göra utflykter i samband med födelsedagar. Den senaste veckan har min syster, svåger och deras äldsta dotter fyllt år och idag gjorde hela familjen en utflykt. Den här gången blev det Rosersbergs slott, ett av de kungliga slotten, som var målet och vi tillbringade en fantastisk dag i den franska barockträdgården. Vi hade med oss en rejäl picnic med pastasallad, bröd, kakor, bullar och allt möjligt gott och dessutom lite saker att roa oss med som bollar och frisbees.

När vi ätit och lekt så letade vi självklart upp burken som finns i närheten av slottet. Jag tog ena systerdottern i handen och sa ”Vi ska leta efter en skatt!”. Hon var lite skeptisk, men det ska nog kunna bli en geocachare av henne också en vacker dag :)

Bilden: Treåring i ena handen och gps i den andra…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>