geocachinglunch

Igår åkte jag till Sollentuna Centrum en sväng och träffade pappa priffe och hästtanten för att äta lunch. Sedan hjälpte jag hästtanten med en grej till hennes gps, även hon köpte ju en GO 400t i våras. Det var kul med en cachar-lunch och självklart pratades det (nästan) bara geocaching. Vi pratade lite löst om att göra en uppföljning till vårens Sala-utflykt, vore kul med en heldagstripp till något ställe i närheten. Vi har bland annat pratat om Linköping, Västerås eller kanske bara en tur ut på Värmdö. Några förslag?

Efteråt passade pappa och jag på att ta en sväng i närheten och jag tog några cachar som han redan hittat. Bland annat en spännande burk, där jag fick klättra lite på ett staket – efter de senaste dagarnas regn var det ganska halkigt men jag klättrade ner och loggade och klättrade upp igen, så det gick bra. En mycket fiffig burk, väldigt välkamouflerad. Ska spana efter "trafik-kameran" nästa gång jag kör förbi. Kul med burkar med lite extra jobb bakom! (Jag skriver inte vilken burk det gäller här, eftersom bilden kan räknas som en spoiler. Verkar det vettigt?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>