En sväng på Järvafältet


Geo-cykeln på utflykt! Temporär gps-hållare (karbinhaken runt bromsvajrarna) får duga tills vidare.


Järvafältet utanför Stockholm är ett stort grönområde som genom ett under till stora delar är obebyggt. Det är en fantastisk plats att promenera, cykla eller rida på och självklart är det fullt av cacher. Både jag och pappa Priffe bor i närheten så vi brukar ganska ofta cykla i området. Vårt första fynd ligger på Järvafältet och vi har både varit på event där och har även själva lagt ut några cacher. Det är också ganska mycket politik involverat i fältet, då vissa tycker att fältet skulle göra sig bättre som betongdjungel än naturreservat.

Idag tog vi en cykeltur på drygt 18 km (ungefärlig runda, se kartan till höger) och självklart blev det ett par stopp för att hitta burkar. Båda var med i Hästtantens serie om hinder på fälttävlansbanan under OS 1956. En cache-serie helt i min smak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>