Återuppvaknande

Vilken tajming – här börjar jag återvända till geocaching-land efter min lilla dvala och precis nu så ligger gc.com nere. Ryktet säger att Groundspeaks serverhall har brunnit ner och deras reservgenerator är full av vatten. Dagens två fynd får alltså vänta med att loggas. Läser ikapp 8 sidor av nya inlägg på gc.se-forumet så länge.

De senaste veckorna har jag i stället jobbat, tränat med hästen, cyklat, badat och spelat discgolf. Hästen och jag har gjort framsteg på dressyrbanan och jag har även gjort framsteg på discgolfbanan. Det är ungefär lika kul att kasta runt plastbitar i skogen som det är att leta efter plastburkar med gps. Konstigt.

Bilden: Årets första runda på påskafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>