En sån där dag…

Häromdagen var det alltså dags att sikta in sig på cache #700 för min del, men det blev inte riktigt som planerat. Efter frukost så gjorde jag en PQ, "along a route" längs den sträcka vi skulle köra den dagen. Tyvärr visade det sig att det var en sån där dag, en dag då mailen från Groundspeak inte kommer fram som de ska. Det händer ibland har jag förstått. Vi väntade ett tag och eftersom att alla officiella rastplatser i Texas hade gratis wifi så kollade jag ett par gånger under dagen om mailet kommit fram, men inte förrän framåt kvällen dök mailet upp. Det blev en lång dag i bilen utan roliga cachestopp helt enkelt. Dagen därpå däremot, då blev det av. Då tog vi en långpromenad till en kyrkogård där jag klev över gränsen till sjuhundra!

2 Comments

 • 5 juni, 2009 - 07:38 | Permalink

  Grattis till 700!

 • 18 juni, 2009 - 15:58 | Permalink

  Tack! :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>