Det blir värre och värre…


Som jag nämnt tidigare så är jag inte jätteförtjust i kor och just nu befinner vi oss i Texas, vars stora stolthet är Texas Longhorn. Jorå. Den där killen skulle man inte vilja stå vi sidan av när han vänder på huvudet, så att säga. 

Just det här exemplaret hittade vi på väg ut ur Palo Duro Canyon State Park. Självklart hittade vi några cachar också under dagen, både utanför parken och inne i Amarillo, och dagens antal blev 7 vilket gjorde att min total stannade på 699. I morgon lutar det alltså åt att jag passerar 700-strecket. Spännande! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>